• Mètode de investigació del detectiu privat

  MÈTODE DE INVESTIGACIÓ

  Eines i llocs del detectiu privat

 • Detectius Tarragona

  Tarragona, Reus, El Vendrell, Tortosa i Cambrils

  El rastre digital. Detectius privats

  El rastre digital

   

  Part de la nostra tasca consisteix a rastrejar les activitats de les persones en entorns digitals. Només accedim a dispositius que siguin propietat i ús habitual dels nostres clients. En el cas que la propietat o l'ús habitual siguin de l'investigat o terceres persones, no operem sobre aquests dispositius.

   

  No obstant això, les persones van deixant un rastre diari en xarxes socials, mitjans de comunicació digitals i fòrums en línia. Confrontem els contactes d'una mateixa persona en diferents xarxes socials amb l'objectiu de trobar la dada dissonant que ens permeti ubicar en un lloc o en un moment a la persona investigada.

   

  I encara que aquesta persona consideri que tots els seus perfils estan capats i totes les seves publicacions es troben ocultes, li garantim que sempre ens facilita informació que ens ajudarà a localitzar-tard o d'hora. Ja sigui per l'ús d'un determinat nickname, pels gustos i aficions dels seus contactes o per l'etiquetatge de certes imatges.

  Detectius a peu de carrer. Detectius privats

  Detectius a peu de carrer

   

  El veritable treball d'un detectiu privat es troba a peu de carrer, ocult a plena vista. Sense disfresses.

   

  Un cas no es pot resoldre sense trepitjar l'asfalt. Tots els cas s'han de planificar però l'experiència ens diu que en molt poques ocasions els esdeveniments ocorren com un espera. El investigat no sortirà quan esperem, no agafarà l'itinerari predeterminat i tampoc comprarà on crèiem que ho faria. I més, si l'investigat està ocultant alguna cosa en concret.

   

  Per aquest motiu, la investigació privada requereix d'hores de vigilància i quilòmetres de seguiment. Si un detectiu privat li diu el contrari, o menteix, o està cometent alguna il·legalitat (de la qual el client serà legalment còmplice).

   

  Les solucions econòmiques, les vies ràpides en la investigació privada el portaran, com a mínim, a un informe inútil. Contracti detectius legals, habilitats i escapi de preus ridículs.

  Els mitjans de prova. Detectius privats

  Els mitjans de prova

   

  Un altre detall a tenir en compte a l'hora de contractar un detectiu privat és com documentar els fets dels quals sigui testimoni.

   

  A la nostra agència tenim predilecció pel format fotogràfic. Una càmera fotogràfica ens permet captar imatges a molt llarga distància i amb més qualitat d'imatge que un frame d'una càmera de vídeo.

  No obstant això, hi ha situacions que es requereix d'una càmera de vídeo perquè l'objectiu és documentar una acció en concret (per exemple, carregar amb un pes o manejar una eina). En aquests casos, treballem amb vídeos.

   

  També hi ha els casos en què hem de treballar amb microcàmeres ocultes en qualsevol objecte quotidià que ens permeten capturar imatges i vídeos de manera subreptícia. La qualitat d'aquestes imatges deixen molt a desitjar, però acostumen a documentar situacions especialment evocadores.

×
POLÍTICAS DE PRIVACIDAD

La presente Política de Privacidad establece los términos en que AGENCIA.CAT usa y protege la información que es proporcionada por sus usuarios al momento de utilizar su sitio web. Esta compañía está comprometida con la seguridad de los datos de sus usuarios. Cuando le pedimos llenar los campos de información personal con la cual usted pueda ser identificado, lo hacemos asegurando que sólo se empleará de acuerdo con los términos de este documento. Sin embargo esta Política de Privacidad puede cambiar con el tiempo o ser actualizada por lo que le recomendamos y enfatizamos revisar continuamente esta página para asegurarse que está de acuerdo con dichos cambios.

INFORMACIÓN QUE ES RECOGIDA

Nuestro sitio web podrá recoger información personal por ejemplo: Nombre, información de contacto como su dirección de correo electrónica e información demográfica. Así mismo cuando sea necesario podrá ser requerida información específica para procesar algún pedido o realizar una entrega o facturación.

USO DE LA INFORMACIÓN RECOGIDA

Nuestro sitio web emplea la información con el fin de proporcionar el mejor servicio posible, particularmente para mantener un registro de usuarios, de pedidos en caso que aplique, y mejorar nuestros productos y servicios. Es posible que sean enviados correos electrónicos periódicamente a través de nuestro sitio con ofertas especiales, nuevos productos y otra información publicitaria que consideremos relevante para usted o que pueda brindarle algún beneficio, estos correos electrónicos serán enviados a la dirección que usted proporcione y podrán ser cancelados en cualquier momento.

AGENCIA.CAT está altamente comprometida para cumplir con el compromiso de mantener su información segura. Usamos los sistemas más avanzados y los actualizamos constantemente para asegurarnos que no exista ningún acceso no autorizado.

ENLACES A TERCEROS

Este sitio web pudiera contener enlaces a otros sitios que pudieran ser de su interés. Una vez que usted de clic en estos enlaces y abandone nuestra página, ya no tenemos control sobre al sitio al que es redirigido y por lo tanto no somos responsables de los términos o privacidad ni de la protección de sus datos en esos otros sitios terceros. Dichos sitios están sujetos a sus propias políticas de privacidad por lo cual es recomendable que los consulte para confirmar que usted está de acuerdo con estas.

CONTROL DE SU INFORMACIÓN PERSONAL

En cualquier momento usted puede restringir la recopilación o el uso de la información personal que es proporcionada a nuestro sitio web. Cada vez que se le solicite rellenar un formulario, como el de alta de usuario, puede marcar o desmarcar la opción de recibir información por correo electrónico. En caso de que haya marcado la opción de recibir nuestro boletín o publicidad usted puede cancelarla en cualquier momento.